Baterije za laptope, alat, mobitele, fotoaparate, radio stanice, UPS-ove, skenere, printere i druge uređaje - 01 6219 283 - email: info@baterije24.eu
Predmeti u košarici: 0   Sub- Ukupno : €0.00

Jamstvo i reklamacije

JAMSTVO
Sve nove proizvode prodajemo s proizvođačevim jamstvom od 6 mjeseci. Svi detalji u vezi jamstva su dostupni kod našeg tima za korisničku podršku. Ukoliko tvrtka nije u mogućnosti otkloniti kvar ili zamjeniti neispravni proizvoditi, ponudit će Vam povrat novaca u punom iznosu. Vaša je obaveza vratiti neispravan proizvod na mjesto kupnje, o Vašem trosku, gdje će proizvod biti popravljen ili zamjenjen novim, te isporučen Vama o trošaku tvrtke.

Ukoliko se uspostavi da je proizvod bio na bilo koji način krivo korišten, jamstvo će biti zanemareno, i Vi ćete biti odgovorni za trošak popravka i ponovnu isporuku proizvoda. Ukoliko nije pronadena greška u radu proizvoda Vi ćete biti odgovorni za popravak i ponovno slanje proizvoda. Tvrtka nije odovorna za eventualnu štetu nastalu na proizvodu pri transportu. Tvrtka preporuča da koristite dostatnu količinu zaštitnog materijala pri pakiranju proizvoda i slanju robe. Za savjet o pakiranju robe možete nazvati naš tim korisničke podrške.

Jamstvo ne pokriva slučajnu štetu i kvarove nastale modifikacijom,a koji nisu nastali zbog greške proizvođača. Tvrtka ne može biti odgovorna za troškove nastale zbog neautoriziranih popravaka na proizvodima te poništava jamstvo u tom slučaju.

U slučaju kvara na proizvodu, tvrtka neće biti odgovorna za eventualni gubitak podataka.

SLANJE PROIZVODA NA SERVIS VRŠI SE NA TROŠAK KUPCA, A POVRAT POPRAVLJENE ILI ZAMJENJENOG PROIZVODA NA TROŠAK PRODAVAČA!

Poštovani,
potražite bateriju ili punjač kroz forme i polja za pretraživanje. Obratite pažnju na listu kompatibilnosti navedenu kod svake baterije / punjača jer pojedina baterije ili punjač možda imati naziv koji zbog svoje kratkoće ne odgovara traženom, ali odgovara po kompatibilnosti.
Ukoliko niste uspjeli pronaći bateriju ili punjač nazovite na 01 6219 283 ili 01 6219 284 ili pošaljite mail na info@baterije24.eu

Dvojno iskazane cijene su izračunate prema fiksnom tečaju konverzije 1€ = 7,53450 kn